Case: Højhuset i Herning 

Case

Høj søvnkvalitet i Højhuset i Herning

I Herning finder du Højhuset. Et projekt der omfatter et kulturelt midtpunkt, hvor ønsket har været at bevare stilen fra det minimalistiske studiemiljø på Heden. Højhuset har nemlig tidligere fungeret som højskole, hvilket danner en nærmest skræddersyet ramme om en anderledes hoteloplevelse der både rummer kunst, interessante arkitektoniske løsninger, kulturevents, fællesspisning og ikke mindst en skøn søvnkomfort, der er nøje udvalgt efter en tæt dialog imellem Højhuset og Hilding Anders.

Hotellet byder på 60 enkeltværelser, 23 dobbeltværelser og 5 lejligheder og de gamle elevværelser har fået en flot renovering og indbyder gæster i en skøn urban, minimalistisk stil. Det minimalistiske udtryk bliver ført videre til valget af de komfortable og enkle JENSEN springmadrasser.

Jensen er kendt for sine mere end 75 års erfaring med søvn og produktion af senge og står bag et bredt og flot sortiment, som giver rig mulighed for at designe sig til lige netop den stil man ønsker at udtrykke, i soveværelse, såvel som på hotelværelse. Sammen med Jensens erfaring om søvn udgjorde det, et nemt valg der på den måde rammer ind i den flotte stil og samtidig giver gæsterne de allerbedste vilkår for en god nattesøvn.

Der er så vidt muligt prioriteret madrasser med en længde på 210 cm, hvilket ofte efterspørges af hotelgæster, der ønsker lidt ekstra længde på madrasserne og dermed en søvnoplevelse der også holder fødderne lune på den høje gæst.

Alt i alt byder Højhuset på luksuriøs nøjsomhed, gæstfrihed, en uhøjtidelig og varm atmosfære, uanset om det er når de kulturelle øjne er vågne eller hviler sig.

Vi takker Højhuset for et spændende samarbejde, som vi med glæde står inde for, vil bibringe gæsterne gode, komfortable nætter i de velvalgte Jensen senge.

En god søvn er essentiel

også for jeres hotelgæster

Kontakt mig – så laver vi et uforpligtende sengetjek hos jer.

    Alle oplysninger behandles fortroligt.