Sengeproducent
siden 1939

Vores ekspertise sikrer
en god nattesøvn

Bredt sortiment
fra budget til high-end

Tæt og lokal dialog med
et professionelt team

Vi er din sengeproducent og rådgiver

Oplev vores senge fra budget til high-end

Hilding Anders

Vores ambition er at styrke vore kunders position

Mit navn er Henrik, og det er min fornemmeste opgave at give jeres gæster den bedste søvnoplevelse. Jeg er din personlige sengerådgiver fra ende til anden og fokuserer på at have styr på enhver detalje i projektforløbet.

Jeg glæder mig til dialogen!

Henrik Boe
Key Account Manager – Contract

Mobil: +45 4028 8144

En god søvn er essentiel

også for jeres hotelgæster

Kontakt mig – så laver vi et uforpligtende sengetjek hos jer.

  Alle oplysninger behandles fortroligt.

  Hotel referencer

  Hvad siger vores kunder?

  Hilding Anders

  Sengeproducent siden 1939

  Vi har arbejdet med senge i mere end 80 år, og der er sket en enorm udvikling, fra de første krøluldsmadrasser så dagens lys til nutidens avancerede komfortløsninger. Vi har stor erfaring i at konstruere senge med de helt rigtige egenskaber, der sikrer optimal aflastning af kroppen og medvirker til en god og dyb søvn, så du vågner veludhvilet og klar til en ny dag.

  Med egen produktion i Hurup Thy og fabrikker i Norden og Sydeuropa er vi Europas største madras- og sengeproducent. Vores dedikation i udviklingen af sengeløsninger har givet os en førende position på markedet. Opskriften på vores vækstsucces er et målrettet fokus på netop jer og jeres gæsters behov. Har du lyst til, at vi tager en uforpligtende dialog om jeres sengebehov?

  Tag kontakt

  Hilding Anders

  Vores ekspertise sikrer en god nattesøvn

  Vi sætter os i jeres gæsters sted og sammensætter en sengeløsning, som passer bedst til deres ønsker og behov. På baggrund af vores mangeårige erfaring indenfor levering af hotelsenge er vi opmærksomme på alle små og store forhold, som er med til at give den bedste søvnoplevelse. Vi mennesker er ikke ens – det er vores hotelsenge heller ikke. Vores brede produktsortiment af senge gør, at vi er i stand til at dække et bredt behov. Dette gør os i stand til at sammensætte en løsning, der passer til jer og sikrer jeres gæster en optimal søvn.

  Vi tænker miljøet på jeres værelser ind i vores løsninger. Dette betyder bl.a. at liggefladerne på vores senge er vaskbare, hvilket bidrager til en frisk luft på værelserne og reducerer risikoen for allergier. Vi har sengeløsninger, som er optimeret til netop hotelbranchen og jeres behov, I står med dagligt. Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vores ekspertise kan komme jer til gode?

  Tag kontakt

  Hilding Anders

  Bredt sortiment - fra budget til high-end

  Uanset hvilket sengebehov I måtte have, har Hilding Anders en model, der opfylder jeres ønsker. Vi tilbyder boxmadrasser, kontinentalsenge, vendbare madrasser til ilægning i sengerammer og elevationssenge – alle løsninger kan leveres med tilhørende topmadrasser, som naturligvis er brandhæmmende. Fuldend sengenes design med vores brede udvalg af betrækfarver og sengeben. De er med til at sætte prikken over i’et på jeres værelsesindretning.

  Hvis du ikke kender os fra hotelmarkedet, kender du os måske fra B2C landskabet. Alene i Danmark anerkender forbrugerne os for kendte brands som Dunlopillo, JENSEN og CARPE DIEM BEDS, samt privatelabel løsninger til de fleste danske møbel- og sengebutikker, herunder JYSK, ILVA, Sengespecialisten, Møblér, HjemmeHos m.fl. Måske du selv sover i en seng fra Hilding Anders? Er du interesseret i at høre mere om vores senge?

  Tag kontakt

  Hilding Anders

  Tæt og lokal dialog med et professionelt team

  Vores senge produceres på fabrikker i bl.a. Danmark, Norge og Sverige, men I kan være sikre på, at jeres kontaktperson altid er den samme gennem hele projektforløbet. Al dialog foregår med én og samme person – lige fra vores indledende samtaler, til at vi sammen har fundet den helt rigtige løsning og sengene står klar på hotelværelserne. Det sikrer et effektivt og ukompliceret samarbejde. Er du nysgerrig efter at høre, hvordan vi kan hjælpe jer?

  Tag kontakt

  En god søvn er essentiel

  også for jeres hotelgæster

  Kontakt mig – så laver vi et uforpligtende sengetjek hos jer.

   Alle oplysninger behandles fortroligt.