Case: Ny Hattenæs 

Case

Gennemført søvnoplevelse hos Ny Hattenæs

Ny Hattenæs genåbnede i 2023. Et hotel med en fin og lang historie i bagagen og med en fremtid i sigte, som nyrenoveret og attraktivt overnatnings- og spisested.

I 125 år har stedet budt gæster indenfor i dets vidunderlige omgivelser i Silkeborg, velplaceret ved både skov og sø.

Bag Ny Hattenæs står de tre søskende Gitte Juhl Capel, Rikke Juhl Jensen og Klaus Juhl Pedersen. Sammen driver de også den familieejede, multibrand-virksomhed, Society of Lifestyle. Derfor bliver der naturligvis ikke gået på kompromis med stilen, der præger Ny Hattenæs’ design vinkel.

Derfor var det selvfølgelig naturligt for de nye ejere at søvnoplevelsen også blev gennemført, intet overladt til tilfældigheder og med den gode stil. Ny Hattenæs har 14 dobbeltværelser, alle med en helt vidunderlig udsigt til enten skoven eller søen, der allerede ved det faktum, er et godt udgangspunkt for en behagelig og rolig nattesøvn.

Til de 14 værelser, faldt sengevalget på Lama First Box med lækre topmadrasser. Lama er et dansk sengebrand, hvor alle senge bliver produceret i Thy og emmer af godt, dansk design og håndværk. Et valg, der passer flot til de øvrige valg af både design, stil og stemning på Ny Hattenæs. Den lysgrå farvede metervare som omslutter madrassen og giver sengen sin karakter, er nøje udvalgt fra Lamas lækre farveudvalg. Lamas lysgrå farve er sammensat med sengelinned fra, Society of Lifestyles eget brand, ByNord og sammen spiller det flot med værelsernes øvrige farver og lys, for både en dejlig, rolig atmosfære men mindst lige så vigtigt, en vidunderlig komfort.

Hilding Anders takker Ny Hattenæs for et godt samarbejde og glædes over et valg, der vil bringe kommende gæster en rigtig god nattesøvn.

En god søvn er essentiel

også for jeres hotelgæster

Kontakt mig – så laver vi et uforpligtende sengetjek hos jer.

    Alle oplysninger behandles fortroligt.